Weboldalak
Bezár
Colombia Master image

VIVA Single Origin Colombia

 

Colombia kávé

100% Arabica kávé, a kávé szerelmeseinek!

 

A Single Origin Colombia az a kávé, amely egy jól körülhatárolt földrajzi területről származik. A kávé egyedi ízvilágát a területre jellemző speciális körülmények határozzák meg. A klasszikus VIVA kávéhoz hasonlóan a Single Origin Colombia is Fair Trade termék.


Kóstolja meg a Single Origin Colombia frissen főzött kávét az alábbi töltőállomásokon:

Töltőállomás lista (PDF, 531,8 KB)


A VIVA shop-okban pedig elérhető a prémium minőségű, 100% arabica szemeskávé, és kapszulás kávé Nespresso és Dolce Gusto típusú kávéfőzőkhöz.

Töltőállomás lista (PDF, 573,2 KB)Hajdu Péter az OMV kávészakértőjének és a Barista Akadémia vezetőjének ajánlása a Colombia kávéhoz.

„Sokan fordulnak hozzám tanfolyamainkon azzal a kérdéssel, hogy melyik a legjobb kávé termőterület. Nehéz kérdés, de ha egy olyan kávét keresünk, ami a kellemes, jól megszokott kávé aroma mellett, egy kis különleges csavart visz a hétköznapi kávéfogyasztásba, akkor egyértelműen a kolumbiai kávé az aduász. Nem tolakodó, elegáns savai, kellemes diós fűszeressége és a mindent egyensúlyba hozó csokoládés édessége, eszünkbe juttatja, hogy miért is különleges az a pillanat, amit egy nem hétköznapi kávé társaságában tölthetünk!”

 

ssh kávé teaser kép

Használja SuperShop kártyáját és
kávézzon nálunk kedvezményesen, 199 pontért!*

*Az ajánlat espresso és cappuccino termékekre vonatkozik.

Kenőanyag kereső