Weboldalak
Bezár
img_TopWash master image

Tapasztalja meg tökéletes autóápolást az OMV TopWash mosókkal!

Üdvözöljük az OMV TopWash-nál, ahol a kiválóság találkozik az autóápolás innovációival! Küldetésünk, hogy a legmodernebb technológiával, a részletekre való aprólékos odafigyeléssel és kiváló ügyfélszolgálattal páratlan autómosási élményt nyújtsunk Önnek. Korszerű eszközeinknek és szakértő csapatunknak köszönhetően olyan végeredményt nyújtunk, amelyek messze túlmutatnak az átlagos tisztaságon - visszaállítjuk járműve fényét és ragyogását, mintha csak új lenne. A kompakt járművektől a luxus terepjárókig az OMV TopWash-ra bátran számíthat a páratlan minőség és gondoskodás terén. Fedezze fel modern autómosási szolgáltatásaink különlegességét, és induljon el a makulátlan, csillogó vezetés útján!

TopWash termékkínálat

img_TopWash1

Az OMV TopWash mosók lehetőséget biztosítanak vásárlóink járműveinek szakszerű és alapos megtisztítására. Legyen szó az automata mosórendszerekről vagy az önkiszolgáló autómosóról, mindkét szolgáltatás kényelmes és hatékony tisztítást nyújt autója számára. Minden OMV autómosás kíméletes és alapos tisztítást kínál Önnek és járművének. Ezt garantálják az egységes és optimalizált mosóprogramok, a modern felszerelés és folyamatos minőségellenőrzések.

img_PO Jet wash

Fedezze fel a problémamentes önkiszolgáló autómosás örömeit a könnyen kezelhető jetwash-sal! Az egyszerű vezérlésnek és a gyors beállításoknak köszönhetően könnyű a használata, így időt és energiát spórólhat meg. Hosszú tömlővel és tápkábellel rendelkezik, így egyszerűen irányítható, és könnyedén elérheti járműve minden részét. A minőségi vegyszerek és a magasnyomású víz kombinációja könnyedén eltávolítja a makacs szennyeződéseket az autóról. Az önkiszolgáló boxokban végzett autómosások során kérjük, hogy kövesse a kihelyezett utasításokat annak érdekében, hogy tökéletes eredményt érjen el. Az útmutatók az önkiszolgáló autómosó boxok falán találhatóak meg.

img_PO Rollover

Induljon el a kényelmes jövő felé, ahol a legmodernebb technológiák veszik át az irányítást! Hajtson be, dőljön hátra, és hagyja, hogy teljesen automatizált TopWash rendszerünk elvégezze a munkát! A szakértők által tervezett gördülő autómosónk precízen navigál járműve körül, és egyetlen foltot sem hagy ki. Mosási programjainkat a sebesség és hatékonyság jellemzi, így rövid időn belül újra folytathatja útját. Az OMV TopWash gördülő autómosója hatékony és kíméletes mosást biztosít a ragyogó autóért.

img_PO Vacuum cleaners

Búcsúzzon el a morzsáktól, portól és a bosszantó szennyeződésektől, amelyek felhalmozódnak autójában! Legmodernebb porszívóink páratlan szívóteljesítményt nyújtanak, könnyedén eltávolítva még a legkisebb porszemeket is. Tapasztalja meg az igazán tiszta és vonzó utasteret, amely minden tekintetet lenyűgöz!

img_PO Car care products

Küldetésünk a részletekre való odafigyelés. Autóápolási termékeink széles skáláján mindent megtalál, amelyekre szüksége lehet egy alapos tisztítás során. A kerék- és üvegtisztítótól kezdve egészen a műszerfal törlőkendőkig és textiltisztítóig mindenre gondoltunk, hogy ne hagyjunk ki egyetlen részletet se, és biztosítsuk, hogy járműve minden centimétere megkapja a megérdemelt gondoskodást.

Automatizált autómosó szolgáltatások

Tudjuk, hogy vásárlóink igényei eltérőek, így többféle autómosási szolgáltatást kínálunk, amelyek illeszkednek napirendjükhöz. Legyen szó egy gyors, de alapos expressz mosásról vagy egy átfogó deluxe programról, amely tartalmazza többek között a kerékmosást, illetve a TopWax polírt is, nálunk megtalálja az Ön számára tökéletes megoldást!
 

img_TopWash programs

Válasszon az OMV TopWash prémium autómosási programok közül, és hagyja, hogy járműve úgy ragyogjon, mint még soha.

img_TopWash Programs2

 

img_TopWash2

Az OMV TopWash autómosó szolgáltatásainkkal büszkén mutatjuk be Önnek a legújabb technológiai fejlesztéseket az autóápolás terén, így olyan kiváló és korszerű autómosási élményt nyújtunk, mint sehol máshol.

img_Water saving nozzles

Elkötelezettek vagyunk a víztakarékosság és fenntarthatóság mellett, így az OMV TopWash autómosási folyamatok során a legmodernebb víztakarékos szórófejeket alkalmazzuk. Az új CARAMBA X-Jet Víztakarékos Szórófejekkel akár 45%-kal több friss vizet is megtakaríthatunk mindegyik OMV TopWash autómosóban, garantálva ezzel a kiváló és korszerű autómosási élményt, amilyet máshol nem talál.

img_High performance foam

Büszkén hozzuk el az Ön számára a tisztítási technológia csúcsát – autómosóinkban intenzív illatú és nagy teljesítményű habot használunk. Habos tisztítás szolgáltatásunk kivételes eredményt kínál, így biztosítva járművének egy makulátlan és megújult kinézetet, amely az autómosást egy magasabb szintre emeli.

Fenntarthatóság

img_TopWash triangle

Az OMV TopWash autómosókban hiszünk abban, hogy többet nyújtunk egy ragyogóan tiszta autónál. Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett, biztosítva ezzel, hogy működésünk pozitív hatással van a környezetre és a következő generációra.

img_Water recycling

Fejlett víz újrahasznosítási technológiánk alkalmazásával minden csepp számít. Ahelyett, hogy kizárólag friss vízre támaszkodnánk, gépi autómosóinkban felfogjuk, szűrjük és feldolgozzuk a korábbi mosási folyamatok során felhasznált vizet. Ez azt jelenti, hogy az általunk használt víz jelentős részét újrahasznosítjuk, így drasztikusan, akár 90%-kal csökkentve a vízfelhasználást.

img_Sewage and separation faclities

Az OMV TopWash autómosókban fejlett szennyvízkezelő rendszerek üzemelnek, amelyek hatékonyan dolgozzák fel és kezelik a tisztítási folyamat során keletkező szennyvizet. Számos szűrési és kezelési folyamat révén távolítjuk el az olajokat és egyéb szennyezőanyagokat a szennyvízből, mielőtt az biztonságosan újrafelhasználásra kerülne.

img_Biodegradable detergents

Biológiailag lebomló tisztítószerek használatával csökkentjük a természetbe jutó káros vegyi anyagok mennyiségét. Ezek a tisztítószerek tervezésüknek köszönhetően ártalmatlan komponensekre bomlanak le, így minimalizálva a vizekre és a vadon élő állatok élőhelyeire gyakorolt káros hatásukat. Vásárlóinkat biztosítjuk arról, hogy a járműveik olyan termékekkel kerülnek tisztításra, amelyek kíméletesek a környezet számára.

img_Optimized electricity consumption

Elkötelezettek vagyunk a villamosenergia-felhasználás minimalizálása és az energiatakarékos működés mellett. Tisztában vagyunk azzal, szénlábnyomunk csökkentése fontos ahhoz, hogy hozzájáruljunk egy fenntarthatóbb jövőhöz.

Kenőanyag kereső