Weboldalak
Bezár
img_TopWash

OMV TopWash

Alapos és kíméletes tisztítás!
Használja SuperShop kártyáját és válasszon eggyel magasabb kategóriájú mosást csupán 200 pontért!

Az OMV összes autómosója kíméletes és alapos mosást kínál  járművének

Mosórendszereink programkialakítása a műszaki szabványok folyamatos optimalizálásával együtt garantálja a tisztítás minőségét a legmagasabb technológiai színvonalon. A tökéletes szervíz és a könnyű kezelhetőség teszi az OMV TopWash eszközöket felhasználóbarát komplett rendszerré. A gondosan kiválasztott prémium termékek a tökéletesen összehangolt tisztítási eljárásokkal kombinálva rendkívül hatékony, magasfényű teljesítményt nyújtanak.

Top 5 érv az OMV TopWash mosás mellett:

  1. Tisztább autó rövidebb idő alatt
  2. Hatékony tisztítószer formula
  3. Karbantartja a fényezést
  4. Takarékos és károsanyagmentes vegyszerek
  5. Az energiafelhasználást folyamatosan csökkentjük és optimalizáljuk
     

Tisztítja az autót és tisztán tartja a környezetet

Az OMV számára fontos a környezet védelme. Berendezéseink a legmodernebb technológiával működnek, az elhasznált víz és a keletkező hulladékok kezelése a legújabb technológia szerint történik, amely biztosítja, hogy környezetünket megóvhassuk tevékenységünk során. A modern technológiának köszönhetően az OMV TopWash akár 80%-ban újrahasznosított vizet alkalmaz. Ez segít takarékoskodni az értékes ivóvízkészlettel, és kevés szennyvizet termel. Ezenkívül az OMV TopWash-nál alkalmazott valamennyi vegyszer a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően került bevizsgálásra.

Ha kérdése van, forduljon a töltőállomás személyzetéhez, akik örömmel állnak rendelkezésére!

A gépi autómosók elérhetőségéről tájékozódhat a töltőállomás-keresőnkben, illetve a következő hivatkozásra kattintva:  Gépi autómosó töltőállomás lista (PDF, 186,2 KB)

Kenőanyag kereső