Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Hogyan gyűjthet SuperShop pontokat?

Fizetéskor nyújtsa át SuperShop kártyáját a pénztárosnak, aki automatikusan feltölti a vásárlás után járó pontokat az Ön kártyájára. A SuperShop programmal kapcsolatos akciókról a telefonos Ügyfélszolgálatunk mellett a sajtóból, szórólapokból, az internetről (www.supershop.hu) és az elfogadói hálózat üzleteiben is tájékozódhat.

Egyszerű pontkibocsátás

A SPAR és INTERSPAR áruházakban minden elköltött 200 Ft után 1 pontot kapunk. A vásárláskor a pontkiadás alól kivételt képeznek a következő termékek: szórólapban meghirdetett termékek (kivétel a SuperShop kártyabirtokosoknak meghirdetett többszörös SuperShop pontkiadás, illetve az extra pontjóváírás); szórólapban nem szereplő, esetileg meghatározott olyan aktivitások, melyekben árkedvezményt vagy egyéb kedvezményt biztosít vásárlóinak a SPAR Csoport; göngyöleg, SPAR vásárlási utalvány, Máltai adománykártya, újság, hűségakciós termékek. A felsorolt kivételek esetében 1 db technikai SuperShop pont kerül felírásra. SPAR ajándékkártya, valamint Elektronikus mobil egyenleg feltöltés vásárlásakor nem gyűjthető SuperShop pont, mivel ezek vásárlása fizetőeszköz-cserének minősül. Blokkvégösszeg kedvezményt nyújtó kupon beváltásakor az igénybe vett árkedvezmény okán 1 db technikai pont kerül felírásra. A SPAR és INTERSPAR áruházak önkiszolgáló pénztárainál és a SPAR online shopban az ideiglenes kártyahasználat nem lehetséges. SuperShop pontok beváltásánál használja plasztik SuperShop kártyáját, mivel a SPAR online shopban, az önkiszolgáló kasszákon és a MySPAR alkalmazásban SuperShop pontok beváltására nincs lehetőség. Ezzel egyidejűleg számos új és vonzó, kifejezetten SuperShop kártyabirtokosok részére fenntartott kedvezményt kínál a SPAR csoport. Az aktuális ajánlatokat keresse a SPAR és INTERSPAR szórólapjaiban és az áruházakban vagy a www.spar.hu oldalon.

Az OMV töltőállomásokon a pontokat a következő termékek vásárlásához kapcsolódóan gyűjthetünk és válthatunk be: üzemanyagok, élelmiszerek, ételek, italok, újságok, gépi autómosás, kenőanyagok és autóápolási termékek. 

100 Ft vásárlás = 1 pont
1 liter üzemanyag = 1 pont
 

Pontgyűjtés az UNION Biztosítónál

Ha az UNION Biztosítónál lakás, casco, baleset, egészség vagy meghatározott életbiztosítást köt, akkor a befizetett biztosítási díjak után 100 forintonként 1 SuperShop pontot, vagy egyszeri 1.000 SuperShop pontot írunk jóvá SuperShop pontfolyószámláján. A pontok gyűjtéséhez szerződéskötéskor szükséges a SuperShop kártyaszámot regisztrálni. Egyszeri regisztrációt követően minden díjfizetés után folyamatosan gyűlnek a pontok.

A pontok abban az esetben kerülnek jóváírásra, amennyiben a biztosítás szerződője és a Törzsvásárlói kártya tulajdonosa megegyezik. A részletes feltételeket elolvashatja a https://union.hu/supershop oldalon.
 

Pontgyűjtés a Prímaenergia Zrt. - PrimaNet webáruházban

A PrimaNet.hu online szakáruházban minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben:
 https://www.primanet.hu/ 
https://www.primanet.hu/cikkek/igy-hasznalja-supershop-kartyajat-primanet
Gáztöltetek online rendelésekor a gáztöltetekre elköltött minden 100 Ft után 1 SuperShop pont jár, a  SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben a PrimaNet online szakáruházban vagy más pontbeváltó partnereknél. A PrimaNet.hu online szakáruházban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés az Interticket-Jegy.hu webáruházban

A Jegy.hu online jegyértékesítő portálon minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a Jegy.hu oldalon megvásárolhatja belépőjegyét az ország mintegy 500 színházába, hangversenytermébe, mozijába, koncertjére vagy családi rendezvényére. A Jegy.hu online jegyértékesítő portálon a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a BestByte üzleteiben és webáruházban

A BestByte kijelölt üzleteiben és online webáruházában minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár.

A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a BestByte weboldalon történő rendeléskor vagy az üzletekben történő vásárláskor a fizetendő összeget részben vagy szinte egészben SuperShop pontokkal is fizetheti. 1 SuperShop pont 1 Ft-ot ér. A BestByte üzleteiben és online felületén a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

A BestByte.hu online webáruházában pontgyűjtés és pontbeváltás a szállítási díjra vonatkozóan nem lehetséges. Pontot beváltani a megrendelés szállítási költség nélküli értékének összegéig 1 pont=1 Ft értékben lehet, ha erre a pontfolyószámla egyenlege fedezetet nyújt.

Pontgyűjtés a Katedra® nyelviskolákban, a Kärcher Center – Store és a REGIO® JÁTÉK üzleteiben

A Katedra® nyelviskolákban, a Kärcher Center – Store és a REGIO® JÁTÉK üzleteiben minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár.
A Kärcher Center – Store részt vevő üzleteiben SuperShop pontokat Kärcher háztartási termékek vásárlása esetén gyűjthet.
A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben.
A Katedra Nyelviskolákban, a Kärcher és a REGIO JÁTÉK áruházakban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a PremioTravel Utazásszervező Irodában

A PremioTravel-nél minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár az utazási csomagból (alapár).

Nemcsak a PremioTravel telefonos utazási információs vonalán keresztül, hanem bármely szerződött utazási irodában lefoglalt PremioTravel utazási csomag megvásárlásakor gyűjthető SuperShop pont. Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a PremioTravel, az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya birtokosának kell lennie, a befizetésről kiállított számla is a kártyabirtokos nevére szól. A PremioTravelnél gyűjtött pontok az utazás megkezdése után két nappal kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján. A PremioTravel-nél a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata és pontbeváltás nem lehetséges.

Pontgyűjtés a Doktor24 Egészségközpontban

A Doktor24 Egészségközpontban minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig az ügyfelek bármilyen szolgáltatásra beválthatják 1 pont=1 forint értékben.

A Doktor24 Egészségközpontban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a WellnessHétvége.hu oldalon

A Wellnesshétvége.hu oldalon minden elköltött 100 forint vásárlás után 1 SuperShop pont jár. Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a wellnesshétvége.hu. Az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya tulajdonosának kell lennie. Pontok kizárólag az online megrendelt és meg is valósult utazások után járnak és a hotel által visszaigazolt árból kalkulálódnak. A visszaigazolásban nem szereplő, a hoteltől a helyszínen közvetlenül megrendelt szolgáltatások után nem jár pont.

A Wellnesshétvége.hu oldalon gyűjtött SuperShop pontok utólag kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján, a megvalósult utazást követő hónap utolsó munkanapjáig. Pontbeváltás a Wellnesshetvege.hu  időszaki SuperKupon ajánlatai, a kedvezménykuponok megváltása során lehetséges.

A Wellnesshétvége.hu-nál a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.


Pontgyűjtés az újHáz Centrum kereskedésekben

Az újHáz Centrum kereskedésekben minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig az ügyfelek bármilyen termékre beválthatják 1 pont=1 forint értékben. Az újHáz Centrum kereskedésekben a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.


Pontgyűjtés a SHARE NOW autómegosztónál

A SHARE NOW autómegosztó szolgáltatásával 2019. április 29-től akár 1000  SuperShop pont is gyűjthető. A 2019. április 29-től SuperShop kártyaszám megadásával történt regisztrációt követően 500 SuperShop pont jár, a regisztrációhoz kapcsolódó első vezetésért további 500 SuperShop pont gyűjthető.

A SHARE NOW autómegosztónál a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső