Weboldalak
Bezár

Hogyan gyűjthet SuperShop pontokat?

Fizetéskor nyújtsa át SuperShop kártyáját a pénztárosnak, aki automatikusan feltölti a vásárlás után járó pontokat az Ön kártyájára. A SuperShop programmal kapcsolatos akciókról a telefonos Ügyfélszolgálatunk mellett a sajtóból, szórólapokból, az internetről (www.supershop.hu) és az elfogadói hálózat üzleteiben is tájékozódhat.

Egyszerű pontkibocsátás

A SPAR és INTERSPAR áruházakban minden elköltött 200 Ft után 1 pontot kapunk. A vásárláskor a pontkiadás alól kivételt képeznek a következő termékek: szórólapban meghirdetett termékek (kivétel a SuperShop kártyabirtokosoknak meghirdetett többszörös SuperShop pontkiadás, illetve az extra pontjóváírás); szórólapban nem szereplő, esetileg meghatározott olyan aktivitások, melyekben árkedvezményt vagy egyéb kedvezményt biztosít vásárlóinak a SPAR Csoport; göngyöleg, SPAR vásárlási utalvány, Máltai adománykártya, újság, hűségakciós termékek. A felsorolt kivételek esetében 1 db technikai SuperShop pont kerül felírásra. SPAR ajándékkártya, valamint Elektronikus mobil egyenleg feltöltés vásárlásakor nem gyűjthető SuperShop pont, mivel ezek vásárlása fizetőeszköz-cserének minősül. Blokkvégösszeg kedvezményt nyújtó kupon beváltásakor az igénybe vett árkedvezmény okán 1 db technikai pont kerül felírásra. A SPAR és INTERSPAR áruházak önkiszolgáló pénztárainál és a SPAR online shopban az ideiglenes kártyahasználat nem lehetséges. SuperShop pontok beváltásánál használja plasztik SuperShop kártyáját, mivel a SPAR online shopban, az önkiszolgáló kasszákon és a MySPAR alkalmazásban SuperShop pontok beváltására nincs lehetőség. Ezzel egyidejűleg számos új és vonzó, kifejezetten SuperShop kártyabirtokosok részére fenntartott kedvezményt kínál a SPAR csoport. Az aktuális ajánlatokat keresse a SPAR és INTERSPAR szórólapjaiban és az áruházakban vagy a www.spar.hu oldalon.

Az OMV töltőállomásokon a pontokat a következő termékek vásárlásához kapcsolódóan gyűjthetünk és válthatunk be: üzemanyagok, élelmiszerek, ételek, italok, újságok, gépi autómosás, kenőanyagok és autóápolási termékek. 

100 Ft vásárlás = 1 pont
1 liter üzemanyag = 1 pont
 

Pontgyűjtés az UNION Biztosítónál

Ha az UNION Biztosítónál lakás, casco, baleset, egészség vagy meghatározott életbiztosítást köt, akkor a befizetett biztosítási díjak után 100 forintonként 1 SuperShop pontot, vagy egyszeri 1.000 SuperShop pontot írunk jóvá SuperShop pontfolyószámláján. A pontok gyűjtéséhez szerződéskötéskor szükséges a SuperShop kártyaszámot regisztrálni. Egyszeri regisztrációt követően minden díjfizetés után folyamatosan gyűlnek a pontok.

A pontok abban az esetben kerülnek jóváírásra, amennyiben a biztosítás szerződője és a Törzsvásárlói kártya tulajdonosa megegyezik. A részletes feltételeket elolvashatja a https://union.hu/supershop oldalon.
 

Pontgyűjtés a Prímaenergia Zrt. - PrimaNet webáruházban

A PrimaNet.hu online szakáruházban minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben:
 https://www.primanet.hu/ 
https://www.primanet.hu/cikkek/igy-hasznalja-supershop-kartyajat-primanet
Gáztöltetek online rendelésekor a gáztöltetekre elköltött minden 100 Ft után 1 SuperShop pont jár, a  SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben a PrimaNet online szakáruházban vagy más pontbeváltó partnereknél. A PrimaNet.hu online szakáruházban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés az Interticket-Jegy.hu webáruházban

A Jegy.hu online jegyértékesítő portálon minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a Jegy.hu oldalon megvásárolhatja belépőjegyét az ország mintegy 500 színházába, hangversenytermébe, mozijába, koncertjére vagy családi rendezvényére. A Jegy.hu online jegyértékesítő portálon a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a BestByte üzleteiben és webáruházban

A BestByte kijelölt üzleteiben és online webáruházában minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár.

A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a BestByte weboldalon történő rendeléskor vagy az üzletekben történő vásárláskor a fizetendő összeget részben vagy szinte egészben SuperShop pontokkal is fizetheti. 1 SuperShop pont 1 Ft-ot ér. A BestByte üzleteiben és online felületén a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

A BestByte.hu online webáruházában pontgyűjtés és pontbeváltás a szállítási díjra vonatkozóan nem lehetséges. Pontot beváltani a megrendelés szállítási költség nélküli értékének összegéig 1 pont=1 Ft értékben lehet, ha erre a pontfolyószámla egyenlege fedezetet nyújt.

Pontgyűjtés a Katedra® nyelviskolákban, a Kärcher Center – Store és a REGIO® JÁTÉK üzleteiben

A Katedra® nyelviskolákban, a Kärcher Center – Store és a REGIO® JÁTÉK üzleteiben minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár.
A Kärcher Center – Store részt vevő üzleteiben SuperShop pontokat Kärcher háztartási termékek vásárlása esetén gyűjthet.
A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben.
A Katedra Nyelviskolákban, a Kärcher és a REGIO JÁTÉK áruházakban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a PremioTravel Utazásszervező Irodában

A PremioTravel-nél minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár az utazási csomagból (alapár).

Nemcsak a PremioTravel telefonos utazási információs vonalán keresztül, hanem bármely szerződött utazási irodában lefoglalt PremioTravel utazási csomag megvásárlásakor gyűjthető SuperShop pont. Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a PremioTravel, az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya birtokosának kell lennie, a befizetésről kiállított számla is a kártyabirtokos nevére szól. A PremioTravelnél gyűjtött pontok az utazás megkezdése után két nappal kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján. A PremioTravel-nél a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata és pontbeváltás nem lehetséges.

Pontgyűjtés a Doktor24 Egészségközpontban

A Doktor24 Egészségközpontban minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig az ügyfelek bármilyen szolgáltatásra beválthatják 1 pont=1 forint értékben.

A Doktor24 Egészségközpontban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a WellnessHétvége.hu oldalon

A Wellnesshétvége.hu oldalon minden elköltött 100 forint vásárlás után 1 SuperShop pont jár. Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a wellnesshétvége.hu. Az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya tulajdonosának kell lennie. Pontok kizárólag az online megrendelt és meg is valósult utazások után járnak és a hotel által visszaigazolt árból kalkulálódnak. A visszaigazolásban nem szereplő, a hoteltől a helyszínen közvetlenül megrendelt szolgáltatások után nem jár pont.

A Wellnesshétvége.hu oldalon gyűjtött SuperShop pontok utólag kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján, a megvalósult utazást követő hónap utolsó munkanapjáig. Pontbeváltás a Wellnesshetvege.hu  időszaki SuperKupon ajánlatai, a kedvezménykuponok megváltása során lehetséges.

A Wellnesshétvége.hu-nál a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.


Pontgyűjtés az újHáz Centrum kereskedésekben

Az újHáz Centrum kereskedésekben minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig az ügyfelek bármilyen termékre beválthatják 1 pont=1 forint értékben. Az újHáz Centrum kereskedésekben a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.


Pontgyűjtés a SHARE NOW autómegosztónál

A SHARE NOW autómegosztó szolgáltatásával 2019. április 29-től akár 1000  SuperShop pont is gyűjthető. A 2019. április 29-től SuperShop kártyaszám megadásával történt regisztrációt követően 500 SuperShop pont jár, a regisztrációhoz kapcsolódó első vezetésért további 500 SuperShop pont gyűjthető.

A SHARE NOW autómegosztónál a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Kenőanyag kereső