Weboldalak
Bezár
MaxxMotion 95 Header 1100x367 202209

OMV MaxxMotion 95

Ne csak a motor élvezze a tisztaságot! Tankoljon március 22. és 31. között legalább 25 liter MaxxMotion prémium üzemanyagot és vegye igénybe 50% kedvezménnyel TopWash gépi autómosóink TOP kategóriájú mosását.

Minden utazás első lépése a felkészülés. Ez esetünkben azt jelenti, hogy megbizonyosodunk arról, hogy az autónk motorja hosszú távon megbízható.

Az OMV MaxxMotion 95 intelligens prémium üzemanyag a motor optimális kopásvédelme érdekében lett kifejlesztve, hogy Ön akármilyen messzire eljuthasson.

EGYEDI – ACTIVEFLOW™ TECHNOLÓGIA

A motor védőpajzsa

Az ACTIVEFLOW™ technológiának köszönhetően a részecskék csökkentik a súrlódást és a motorban található lerakódásokat, különösen azokon a területeken, ahol kulcsfontosságú a folyadékáramlás és mozgás folytonossága. Hosszú távú használatával nő a motor hatékonysága, ezzel biztosítva azt, hogy a legtöbbet hozhassa ki minden vezetésből.

MaxxMotion 95 termékelőnyök image

Motorvédelem

Optimális kopásvédelem
Optimális kopásvédelem

Az OMV MaxxMotion 95 az ACTIVEFLOW™ technológia részeként felületaktív súrlódáscsökkentő adalékanyagot tartalmaz, ezáltal csökkenti a motor kulcsfontosságú alkatrészeinek súrlódását és minimalizálja azok kopását. A kisebb belső súrlódás optimális kopávédelmet nyújt, mindezt maximális motorhatékonyság mellett.

 

Tisztán tartja a motort
Tisztán tartja a motort

Hosszabb motorélettartam

Az OMV MaxxMotion 95 meggátolja a lerakódások kialakulását a motor kulcsfontosságú alkatrészein. Ennek hatására a teljesítmény - az OMV MaxxMotion 95 folyamatos használata mellett - a motor teljes élettartama alatt megmarad.
*A felsorolt előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja.
*Az előnyök alapjául, a helyi minimum követelményeket (a benzin esetében az MSZ EN228, a dízel esetében az MSZ EN590 szabványok) teljesítő üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.
*Az ábrázolt hatások jelképesen, túlzó módon jelennek meg.

Termékminta image
MaxxMotion 95 előnyök 700x700 image

Laboratóriumokban széleskörűen tesztelt

Laboratóriumi teszt image

Dinamikus iparági vezetőként az OMV elkötelezett a legmagasabb szintű szabványok teljesítése és a legkorszerűbb termékek kifejlesztése mellett. Ezért az OMV MaxxMotion Performance Fuels termékfejlesztési folyamatának fontos részét képezi a teljes specifikációs tesztek elvégzése a legkülönbözőbb szabványokon, hogy már a fejlesztési fázisban biztosítsa a legmagasabb minőséget.

Wien Automotive Test Center image

Próbapadon tesztelve

A tesztelésben az OMV az autóipar különböző partnereivel működik együtt. Az autók teljesen automatizált tesztpadokon történő üzemeltetése a legmodernebb mérési technológiával segít még valóságosabb képet kapni az OMV MaxxMotion Performance üzemanyagok által nyújtott előnyökbe.

OMV töltőállomás 202209 image

Digitalizált minőségellenőrzés

A termékfejlesztés során meghatározott paraméterek minőségének megtartását segíti a digitális minőségellenőrzés. Az a célunk, hogy kizárólag olyan termékek kerüljenek át a tárolóinkból a töltőállomásokra melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, ezért szigorúan ellenőrizzük az egyedülálló ACTIVEFLOW™ technológiánk meglétét.
Az OMV egészen addig ellenőrzi a MaxxMotion üzemanyagok minőségét, míg azok elérik a töltőállomásainkat, illetve amíg értékesítésre kerülnek.

Kenőanyag kereső