Weboldalak
Bezár
img_eMotion master image

OMV eMotion - Az elektromobilitás jövője

OMV eMotion - Lépés egy tisztább jövő felé

Üdvözöljük az OMV eMotion világában. Örülünk, hogy Ön is elektromos jármű mellett döntött, ezzel is jelezve, hogy elkötelezett egy fenntarthatóbb jövő mellett. Az OMV-nél azon dolgozunk, hogy a jövő mobilitását fenntarthatóbbá és jobbá tegyük. Olyan ultragyors és kényelmes töltési megoldásokat fejlesztettünk ki az Ön elektromos autója számára, amelyeket a digitális technológiák zökkenőmentes integrációja támogat. Az OMV eMotion-től tehát személyre szabott megoldások széles választékára számíthat az e-mobilitás egyre növekvő világában. Utazzunk együtt a fenntartható és elektromos jövő felé!

img_eMotion 2

Tapasztalja meg Ön is a páratlan töltési sebességet az OMV eMotion töltők segítségével! Az Ön ideje felbecsülhetetlen érték, ezért töltési megoldásainkat úgy terveztük meg, hogy villámgyors élményt biztosítsanak Önnek és autójának egyaránt. Egyes OMV eMotion töltőpontokon akár 300 kW-os teljesítményt biztosítunk, hogy Ön egy szempillantás alatt folytathassa útját a következő nagy kalandja felé. Készüljön fel és élvezze az energiát, amit az OMV eMotion nyújt.

img_eMotion 1

Könnyű és intuitív – ilyen a töltés az OMV eMotion segítségével. Az elektromos töltő használatát a felhasználóbarát felület és a járművel történő zökkenőmentes csatlakozás teszi igazán egyszerű és gördülékeny folyamattá. Felejtse el a felesleges bonyodalmakat, csatlakoztassa csupán néhány lépésben elektromos járművét a töltőhöz és élvezze Ön is az ultragyors töltés számtalan előnyét.

img_eMotion 3

Az Ön biztonsága a legfőbb prioritás számunkra, ezért gondoskodunk arról, hogy olyan töltési lehetőséget nyújtsunk Önnek, amely biztonságos és amelyre mindig számíthat. Töltőállomásaink a nap 24 órájában felügyelet alatt állnak, barátságos munkatársaink pedig minden esetben készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben segítségre volna szüksége.

Kényelmes és praktikus

img_eMotion SPAR

Töltse az időt kényelmesen és hasznosan! Miközben autója is töltődik, térjen be OMV VIVA kávézóinkba és töltődjön fel Ön is egy helyben őrölt, forró VIVA kávé társaságában, válogasson friss szendvics- és péksütemény-kínálatunkból vagy intézze el akár az otthoni bevásárlást az OMV SPAR express üzletekben, ahol bármit megtalál, amire útközben szüksége lehet!

Olvasson bővebben az Európai Unió társfinanszírozásával létrejött projektünkről erre a hivatkozásra kattintva!

Az Önhöz legközelebb lévő OMV eMotion töltőpontokat a töltőállomás-keresőnk segítségével tekintheti meg.
A keresésében segítségére lehetnek továbbá különféle alkalmazások, weboldalok és navigációs rendszerek is, amelyek kifejezetten elektromos járművek számára lettek kifejlesztve.

OMV eMotion töltőállomások listája
Város Irányítószám Cím
Balatonlelle 8638 Rákóczi út 3069 hrsz.
Budapest 1155 Alkotmány utca 14-20.
Budapest 1117 Budafoki út 111-113.
Budapest 1146

Hungária Krt.175-177.

Budapest 1026 Szilágyi Erzsébet fasor 51-55.
Dunaharaszti 2330 51. sz. út-Némedi út sarok
Kisbér 2870 81. sz főút
Szentendre 2000 11-es út 17.Km
Szeged 6728 Dorozsmai út 1.
Makó 6900 Kossuth Lajos utca 1/A.
Keszthely  8360 Csapás utca 2505/3.
Debrecen 
Interspar
4030 Mikepércsi út 6.
M0 Szigetszentmiklós 2310 M0 19.Km

Az általunk telepített OMV eMotion töltőberendezések akár 300 kW teljesítmény leadására is képesek, ám az egyes töltőállomásokon elérhető tényleges teljesítmény függ a helyi elektromos szolgáltató által biztosított hálózat adottságaitól.

Az OMV eMotion töltőberendezéseken CCS rendszer (Combined Charging System) került kiépítésre. Ez a leggyakoribb egyenáramú gyorstöltési szabvány Európában, amely lehetővé teszi a magasabb töltési sebességeket használatát.

A töltési idő függ a különböző állomások teljesítménykapacitásától, az adott jármű akkumulátorának kapacitásától, illetve az aktuális töltöttségi szintjétől. Az ultragyors töltési funkció igénybevételével elektromos járműve ideális esetben 20 perc alatt akár 200 km megtételére elegendő töltöttségi szintet is elérhet.

Az egyenáramú (DC) gyorstöltőink CCS töltőkábelekkel vannak felszerelve. Kérjük, töltés előtt ellenőrizze a csatlakozók kompatibilitását, amelyet megtalál a járműmodell felhasználói kézikönyvében.

Az OMV eMotion töltőállomásokon többféle különböző fizetési mód közül választhat. Elfogadunk hitel- és bankkártyákat, illetve Magyarországon kibocsátott ROUTEX kártyákat is.

A töltés egységára jelenleg bruttó 299 Ft/kWh minden magyarországi OMV eMotion töltőállomáson. A töltés megkezdésekor 15 000 Ft automatikusan zárolásra kerül, amit a töltés végén a rendszer azonnal felold.

Az elektromos töltőpontok használata - a töltési folyamat használati utasításait betartva - akár rossz időjárási viszonyok között is biztonságos.

A legtöbb esetben a más országokból származó elektromos járművek is gond nélkül igénybe vehetik a kompatibilis csatlakozókkal rendelkező töltőpontokat. Kérjük, hogy a töltési folyamat megkezdése előtt előzetesen tájékozódjon az adott elektromos jármű csatlakozójáról, illetve töltési teljesítményéről.

Az OMV eMotion töltőállomások éjjel-nappal elérhetőek, hogy elektromos járművét bármikor feltölthesse.

Kenőanyag kereső